vaegpusleborde

Subtitle

Babyudstyr - vælg det bedste udstyr til din baby

Der findes masser af forskellige typer af babyudstyr, men hvad skal man vælge? Hvilke slags babyudstyr er absolut nødvendig når man lige er blevet forældre, og ikke helt ved hvad som er helt nødvendigt og hvilket blot er nice to have. Lad os prøve at kigge lidt på nogle af de mange typer af babyudstyr som fås nu om dage.

Puslebord - et must
Man kan til nøds bruge et almindeligt bord som puslebord, men det bliver meget hurtigt besværligt i længden. Fordelen ved et puslebord, er at det ofte har en god højde så du undgår hold i ryggen. Dette er især en fordele ved de væghængte modeller, da man her kan justere højden 100%. En grund til at bruge et puslebord, er at det ofte har den perfekte størrelse når vi snakker puslearea, men også at det kommer med plads til babypuder, stofbleer, vaskeklud og hvad du ellers har behov for når du skifter dit barn. Især de moderne vægpusleborde er utrolig populære og noget som bruges i masser af småbørnehjem nu om dage. Her er en model som f.eks. BabyDan Alfred et godt valg. Ellers se vores indlæg om vægpusleborde her - http://vaegpusleborde.webs.com

Autostol - krav hvis man har bil
Har man bil kommer man slet ikke uden en god autostol. F.eks. en Recaro Zero1. er et rigtigt godt valg, som har vundet flere bedst i test for autostole. Den fås lige nu til under 4.000 hos Danbaby.dk og vil bestemt være mit første valg når vi snakker autostole. Når man køber en autostol er det vigtigt at det er en sikker model, og at dit barn sidder godt i den. FDM anbefaler at man ikke køber en brugt autostol, da flere af de brugte modeller de testede havde "usynlige" fejl, som mange købere normalt ikke ville opdage. Så ønsker du optimal sikkerhed og komfort for dit barn. Så køb en ny kvalitets autostol i et kendt mærke som f.eks. Recaro.

Bæresele - nice to have
En bæresele, slynge eller stærkvikle kan være rigtig rar at have. Det er ikke et must, som f.eks. et pudslebord eller en autostol, men et stykke babyudstyr som du bestemt kommer til at sætte pris på. Du vil opleve at du får et meget mere roligt barn, og turen til købmanden bliver pudselig meget nemmere and normalt. Jeg kan kun anbefale at man overvejer en bæresele, stærkvikle eller slynge. F.eks. en Ergobaby eller en Caboo, som begge vil være rigtig gode valg.