vaegpusleborde

Subtitle

Om vægpusleborde

Denne Webs hjemmeside, er en lille intro side, som har til formål at give forældre et lidt større indblik i børnemøbler, herunder især vægpusleborde.
Grunden til at jeg har valgt at sætte ekstra fokus på pusleborde til væg, er at jeg syntes det er en af de mest geniale opfindelser inden for børnemøbler i lang tid. Jeg har det lidt på samme måde med et vægpuslebord, som da jeg købte min første bæresele, et stykke babyudstyr som jeg også har været utrolig glad for.
Lige nu er der ikke så meget indhold på hjemmesiden som jeg gerne ville have, men det arbejder jeg på, og håber at inden for de næste par måneder at kunne skriver om en hel masse andet smart og populært babyudstyr og børnemøbler. Indtil nu må i nøjes med det jeg har skrevet om vægpusleborde her på - Valg af vægpuslebord
Udover et par indlæg om vægpuslebord, kommer der selvfølgelig også en masse andet på et senere tidspunkt.

Mit navn er Pernille, og jeg er mor til Louise på 3 og Peter på 5 måneder. Jeg bor i Jylland og arbejder som SoSu assistant. Jeg er gift med Lars og elsker at blogge, gå til spinning og lave ting sammen med min familie. Gerne aktive ting ude i naturen, som at cykle, svømme eller gå en lang tur. Imodsætning til mange, er jeg bestemt ikke typen som kan sidde stille flere timer foran tv'et med serier og den slags. Ikke at der er noget galt med det, det er bare ikke lige mig.

Udover denne her hjemmeside, har jeg et par andre blogs som jeg også skriver på, så derfor kan det nogle gange knibe lidt med at få skrevet så meget som jeg gerne vil.